Tisu Alkohol 75%

Katrangan singkat:

Tisu Alkohol (Tisu Sanitasi)
(Sertifikat FDA / NPN kasedhiya kanggo produk)
(Kita bisa nyediakake lap kering + tabung, banjur alkohol dipasang ing tabung ing tujuan)


Detail Produk

Tag Produk

Tisu Disinfeksi ngilangi 99,9% Virus lan Bakteri kanthi 3 Kali luwih kuat tinimbang andhuk kertas: luwih resik, ora nggunakake kurang
Mateni Virus 8 virus selesma lan flu kayata Staph (MRSA), Norovirus, Influenza A, lan liya-liyane.
Mateni virus COVID-19.
Pateni 99.9% kuman lan bakteri kanthi cepet.
Saben wilayah sing digawe staf, pengunjung, tamu, pelanggan lan masarakat umum, ana permukaan sing kudu diresiki kanthi rutin lan dibebasake saka kotoran, kotoran, kuman lan bakteri sing mbebayani. Tisu permukaan sing ngrusak luwih efektif, efisien lan regane luwih murah tinimbang spray lan andhuk, nggawe ngilangke sing pas kanggo digunakake ing sembarang lokasi.
Tisu permukaan sing ora disinfeksi bebas lint, nyerep banget, lan rumus adhedhasar banyu nggawe aman kanggo digunakake ing plastik, laminasi, logam, layar Plexiglas lan permukaan karet.

Gunakake dispenser sing apik lan trep kanggo nyengkuyung panggunaan lan tetep disimpen ing wilayah kayata:

lumahing omah

Konter pawon

Tenggelam, Kursi Toilet lan Bak Mandi

Tombol lawang lan Saklar Lampu

Smartphone, Tablet lan Konsol Game

Komplong uwuh

Eksterior kulkas

elektronik kalebu Smartphone.

Tablet lan Kontrol Jarak Jauh.

Rumah Sakit, Pusat Perawatan Ambulatori.

Kantor Kesehatan & Gigi.

Pusat Perawatan, Omah Perawat

Sekolah, Universitas, Pangkalan Militer.

Pusat kebugaran, Spa, Hotel & Resor

Restoran, Kafe, Toko Grosir.

Fasilitas Pangolahan Panganan.

Bangunan Komersial, Kantor, Omah.

Kanggo mesthekake kualitas tisu pembersih sing paling apik

Proses ing ngisor iki kudu dibutuhake:

Mesin kain non tenunan merek IACelli digunakake kanggo nggawe kain supaya lumahing rata lan rata. Spunbond, spunlace, kain tanpa tenunan udara bakal dadi pilihan umum kanggo kain kasebut. Pola Dot, Embossed, Lurus, Palang, Mesh, Tekstur EF bakal dipilih minangka macem-macem jinis kain non tenunan sing digunakake kanggo tisu basah kalebu usap bayi, tisu kosmetik, tisu alkohol, tisu disinfeksi, tisu rumah tangga, lsp.

0K0A3191
456
0K0A3119
K0A3210
certificate-1

II. Proses nggawe tisu garing kudu mbutuhake wektu lan kanthi asring diukur kanthi tliti. Lan dispensasi pungkasan kanggo ngilangke walesan babagan macem-macem jinis proses kanggo nyetel pisau ora preduli jumlah lan kualitas piso. Kanggo kanthong produksi tisu basah kanthi otomatis.
a. Priksa manawa tisu sing dilipat kudu rata, nyetel saben baris kain kanthi lurus iku penting.
b. Jarak utama garis usap menyang piring garis tengah lan sambungan kain ing antarane saben gulung ora kudu diblokir.
c. Kemasan ngilangke alus kudu diparengake kanthi sisih loro.
d. Tutup lan stiker kudu ditempelake kanthi lancar ing tisu kantong.
e. Bedane mesin cina lan mesin Jerman yaiku akurasi piring lempitan.

01
02
03
04

III.75% Formula alkohol / disinfektan kanthi banyu resik sing diobati dening sistem perawatan RO kudu digawe kanthi profesional, lan obat kudu cukup kanggo ngrusak tisu, yen ora, usap bakal dadi kuning lan kuman bakal diasilake saka tisu.

05
06

IV. Pengepakan gratis BPA bakal penting kanggo tisu bayi sing ramah lingkungan, lan priksa manawa cairan kasebut disimpen nganti bisa digunakake ing tisu kantong a. film alluminum digunakake kanggo pengepakan. b. proses panyegelan produksi tisu basah iku penting. (contone: 3 sisih segel utawa 4 segel sisih)

DSC02027(1)
DSC02022
4
3

Priksa manawa kualitas lan tisu udan iku penting, nanging produktivitas uga penting
Pira papan sing dibutuhake kanggo nyiapake kanggo ngilangke siji yuta tisu udan?
1000 m3 kudu disiapake kanggo nyedhiyakake bahan baku (kalebu gulung kain lan kothak karton, formula / alkohol, lan liya-liyane) lan 1200 m3 kudu siyap kanggo ngisi tisu basah sing wis siyap kanggo mbukak kontainer.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi kanggo saben model

2000
1500
1200
800
500
400
2000
Paket CASE 2 2
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 19kgs 41 pon
Ukuran CASE 33x65x18 13,2 "x26" x7.2 "
Bobot UNIT 9,5kgs 20,9 pon
Ukuran UNIT 32.5x32.5x15 13 "x13" x6 "
Pola PALLET 5x10 5x10
KES / PALET 50 50
Bobot PALLET 950kgs 2090 pon
1500
Paket CASE 2 2
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 10.8kgs 23,76 lbs
Ukuran CASE 30x60x18cm 12 "x24" x7.2 "
Bobot UNIT 4,86 10,69 pon
Ukuran UNIT 28x28x15 11.2 "x11.2" x6 "
Pola PALLET 6x10 6x10
KES / PALET 60 60
Bobot PALLET 648kgs 1425,6 pon
1200
Paket CASE 4 4
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 24.5kgs 53.9kgs
Ukuran CASE 53x53x18cm 21.2 "x21.2" x7.2 "
Bobot UNIT 5.8kgs 12,76 pon
Ukuran UNIT 26x26x15 10,4 "x10,4" x6 "
Pola PALLET 6x8 6x8
KES / PALET 48 48
Bobot PALLET 1176kgs 2587 pon
800
Paket CASE 4 4
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 16.8kgs 36,96 pon
Ukuran CASE 40x50x18cm 16 "x20" x7.2 "
Bobot UNIT 3.9kgs 8,58 pon
Ukuran UNIT 22.5x22.5x15 9 "x9" x6 "
Pola PALLET 10x6 10x6
KES / PALET 60 60
Bobot PALLET 1008kgs 2213.2lbs
500
Paket CASE 4 4
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 10.8kgs 23,76 lbs
Ukuran CASE 27x27x18cm 10,8 "x10,8" x7,2 "
Bobot UNIT 2.43kgs 5,35lbs
Ukuran UNIT 12.5x12.5x15 5 "x5" x6 "
Pola PALLET 12x10 12x10
KES / PALET 120 120
Bobot PALLET 1296kgs 2851,2lbs
400
Paket CASE 6 6
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 13.2kgs 29.04
Ukuran CASE 34x50x18cm 13.6 "x20" x7.2 "
Bobot UNIT 2.2kgs 4,84 pon
Ukuran UNIT 16.5x16.5x15 6,6 "x6,5" x6 "
Pola PALLET 9x8 9x8
KES / PALET 72 72
Bobot PALLET 950kgs 2090 pon
500 Cts wadhah
800/1000 Cts wadhah
100 Ct tabung
160 Cts Canister a
500 Cts wadhah
Paket CASE 2 2
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 5.8kgs 12,76 pon
Ukuran CASE 32x31x17cm 12.8 "x12.4" x6.8 "
Bobot UNIT 2.2kgs 4.84kgs
Ukuran UNIT 14.5x14.5x17 5,8 "x5.8" x6.8 "
Pola PALLET 12x12 12x12
KES / PALET 144 144
Bobot PALLET 835kgs 1837 pon
800/1000 Cts wadhah
Paket CASE 2 2
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 5.8kgs 12,76 pon
Ukuran CASE 28.5x56x23cm 11,4 "x22,4" x9,2 "
Bobot UNIT 0.436kgs 0,959 pon
Ukuran UNIT 27x27x21 10,8 "x10,8" x8,4 "
Pola PALLET 2x3 2x3
KES / PALET 6 6
Bobot PALLET 2.6kgs 5,72 lbs
100 Ct tabung
Paket CASE 12 12
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 4.38kgs 9,636 pon
Ukuran CASE 36x47x18cm 14,4 "x18.8" x7.2 "
Bobot UNIT 0,368kgs 0,81lbs
Ukuran UNIT 11.4x11.4x15 4,56 "x4.56" x6 "
Pola PALLET 5x12 5x12
KES / PALET 60 60
Bobot PALLET 2360kgs 5192 pon
160 Cts Canister a
Paket CASE 12 12
SIZE LEMBAR 15x16 6 "x6.4"
CASE WeigCASE Packht 11.5kgs 25,3 pon
Ukuran CASE 40x50x22cm 16 "x20" x8.8 "
Bobot UNIT 0,368kgs 0,81lbs
Ukuran UNIT 20x20x12.4 8 "x8" x4.96 "
Pola PALLET 5x11 5x11
KES / PALET 55 55
Bobot PALLET 632.5kgs 1391,5 pon
10 Ct paket
50 Ct paket
80 Ct paket
100 Ct paket
50 Cts muter
SS Wet Wipe Dispenser
10 Ct paket
Paket CASE 180 180
SIZE LEMBAR 15x20 6 "x8"
CASE Bobot 11.3kgs 24,86lbs
Ukuran CASE 52x28x17cm 20.8 "x11.2" x6.8 "
Bobot UNIT 0,1kgs 0.22kgs
Ukuran UNIT 20x10x1.5cm 8 "x4" x0.6 "
50 Ct paket
Paket CASE 40 40
SIZE LEMBAR 15x20 6 "x8"
CASE Bobot 13kgs 28,6 pon
Ukuran CASE 53x34x17cm 21.2 "x13.6" x6.8 "
Bobot UNIT 0.3kgs 0,66lbs
Ukuran UNIT 20x10x3.5cm 8 "x4" x1.4 "
80 Ct paket
Paket CASE 24 24
SIZE LEMBAR 15x20 6 "x8"
CASE Bobot 16kgs 35,2lbs
Ukuran CASE 43x34x25cm 17,2 "x13,6" x10 "
Bobot UNIT 0,49kgs 1,078lbs
Ukuran UNIT 20x10x4.5cm 8 "x4" 1,8 "
100 Ct paket
Paket CASE 24 24
SIZE LEMBAR 15x20 6 "x8"
CASE Bobot 19kgs 41,8 pon
Ukuran CASE 43x34x22cm 17.2 "x13.6" x8.8 "
Bobot UNIT 0,61kgs 1,342 pon
Ukuran UNIT 20x10x5.5cm 8 "x4" 2.2 "
50 Cts muter
Paket CASE 96 96
SIZE LEMBAR 15x20 6 "x8"
CASE Bobot 11kgs 22 pon
Ukuran CASE 66x44x51cm 26,4 "x17.6" x20.4 "
Bobot UNIT 0,1kgs 0,22lbs
Ukuran UNIT 20x10x5.5cm 8 "x4" 2.2 "
SS Wet Wipe Dispenser
QTY / CTN 1 1
Ukuran ember Dia 30x 25 cm 12 "x4"
DIMENSI UNIT 33cm x 91 cm 13,2 "x36,4"
Bobot / CTN 12kgs 26,4 pon
DIMENSI KARTON 38 * 38 * 94cm 15.2 "x15.2" x37.6 "
Comparison of Wipes 1
Comparison of Wipes 2
Comparison of Wipes 3

FAQ kanggo tisu disinfeksi:

1. MOQ kanggo tatanan sanitizing tunggal, tisu basah kantong, tisu basah canister, lsp.
Ora ana panjaluk MOQ, nanging biasane 40HQ bakal dadi ekonomi paling apik kanggo ngirit biaya transportasi.

2. Apa kita bisa tuku garing lan kalen tanpa label pribadi?
Mesthi, tuku lap garing lan tabung banjur iseni cairan ing tujuan sing bakal ngirit biaya transportasi lan pajak impor, lsp.

3. Apa tabung bisa Disesuaikan?
Tabung khusus sing dikemas bisa ditampa, nanging biaya cetakan kudu dibahas

4. Apa kain sing ora ditenun bisa disesuaikan
Mesthi, nanging kain sing apik saka urutane kudu 150g, utawa biaya cetakan kudu dibayar.

5. Apa kain sing bisa disiram?
Biasane kain pulp kayu + Viscose lan pulp bambu + Viscose, sing diarani kain flushable

6. Apa kain biodegropable?
Biasane 100% Viscose, kita diarani kain biodegrable

7. Apa tegese katun lan katun organik?
Katun digawe manungsa kita nggunakake Rayon utawa Viscose, nanging katun organik minangka katun alami saka tanduran.

8. Napa bahan baku sing padha saka bahan tenunan sing ora dirajut, nanging sentuhan lan perasaan beda
Hubungi laporan uji kain, kapasitas nyerep / tarik / elongasi beda banget, lan serat ES kudu dikontrol kanthi apik, adhedhasar kasunyatan, level mesin kanthi kualitas dhuwur bakal nemtokake kualitas kain.

9. Napa sebabe ngilangi sawetara wektu ora lancar?
a. Kualitas kain durung cukup (deleng no.8) b. alokasi lan kualitas lading ora cukup kanggo mesin ngusap udan.

10. Apa bahan tabung?
Canister digawe saka HDPE kanthi cetakan jotosan, tutup digawe saka PP kanthi cetakan injeksi.

11. Pira paket / tabung sing bisa dimuat ing 40HQ?
Qty kudu dietung adhedhasar cara pengepakan sing beda (contone, 12 tabung / CTN utawa 24 tabung / CTN)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk