Lonjakan permintaan tisu disinfeksi nyebabake pertumbuhan, lapor

OHIO - Industri tisu nonwoven global bakal mencapai US $ 19,64 milyar ing taun 2020, amarga disinfeksi lan tisu non tenunan liyane dianggep minangka alat penting kanggo matesi panyebaran pandemi virus corona.
Kanggo tase ton obat tisu sing disinfeksi ing taun 2020 bakal dadi 36,8%, miturut data saka panelitian Smithers anyar - Masa Depan Global Nonwoven Wipe nganti 2025; karo sawetara produsen nglaporake iki bakal luwih saka 200% yen kapasitas cukup kasedhiya.

Kondisi spesifik wabah Covid-19 tegese panjaluk akeh tisu sing wis historis asring dianggep minangka tuku discr discrusionary, bakal tetep dadi resesi sajrone periode pemulihan. Nilai pasar total bakal tekan $ 20.63 milyar ing taun 2021, lan terus berkembang ing tingkat pertumbuhan tahunan senyawa (CAGR) 5,8% nganti $ 26,07 milyar ing taun 2025.

Volume bahan nonwoven bakal munggah ing periode sing padha. Saka 26,24 yuta meter persegi lan 1,44 yuta ton ing taun 2020; nganti 38,32 yuta meter persegi lan 1,97 yuta ton ing taun 2025.
Panulis laporan Phil Mango nerangake: "Liwat pandemi, industri kain tenunan nonwoven terus dioperasikake, nyedhiyakake alat kanggo memperlambat lan nyuda pengaruh virus. Ing taun 2020, industri tisu nonwoven wis ngalami lonjakan permintaan sing nantang kabeh tahapan rantai pasokan. Tisu disinfeksi wis disedhiyakake ing nomer rekaman, lan permintaan kanggo tisu antibakteri lan tisu kesehatan uga saya mundhak dadi tarif sing luar biasa.

"Kanggo sawetara bagean, permintaan sing saya dhuwur iki bakal tetep pirang-pirang taun, - lan panjaluk tisu nonwoven global umume nganti taun 2025 bakal ngluwihi proyeksi sadurunge."

Laporan kasebut nganalisa pasar kanggo papat jinis tisu utama (Baby, Care Personal, Home Care, Industrial) lan 16 sub-kategori. Iki nuduhake prospek ing ngisor iki kanggo saben taun 2020 lan sabanjure:
Covid-19 duwe pengaruh paling langsung ing tisu homecare. Tisu disinfeksi minangka segmen pasar nomer loro sing paling kena pengaruh saka kabeh tenunan, tanpa media topeng rai. Lonjakan panjaluk sing durung pernah ana ing taun 2020 mung ditahan amarga kurang pasokan, lan kapasitas konversi. Pemasok penghapusan disinfektan utama ngramal bakal pertengahan 2021, paling awal sadurunge pasokan sing pas bisa cocog karo permintaan saiki. Wis sektor sing paling nguntungake ing pasar, iki bakal bakal nambah permintaan nganti taun 2025, sing dipimpin dening tisu desinfeksi omah.

Tisu bayi tetep dadi segmen paling gedhe ing pasar iki, kanthi 48,4% tonase total. Ing taun 2020 wis ana akselerasi permintaan, amarga konsumen ngupayakake ngilangi tisu kabeh jinis, puncak sementara iki bakal dibayangke kanthi tingkat pertumbuhan sing mudhun sithik kanggo 2021-2025

Pesenan Lockdown (papan penampungan) lan tekan ngarep gaweane rumah tangga nyebabake panyengkuyung tisu perawatan pribadi. Kekirangan ing paruh pertama taun 2020 nyebabake konsumen akeh tuku tisu toilet sing lembab lan tisu inkontinensia diwasa. Tambah iki bakal dadi fenomena jangka pendek. Nalika pertumbuhan bakal saya alon ing taun 2021, segmen iki bakal tetep regane paling larang lan paling cepet kanggo kabeh jinis tisu utama
Tisu industri utawa lembaga sing adol bisnis menyang bisnis diprakirake paling angel kena Covid-19. Utamane pangguna utama ing pasar otomotif lan konstruksi wis mudhun konsumsi; lan tisu layanan panganan wis suda kanthi dramatis amarga bar, kafe, lan restoran dipateni.

Sub-segmen sing lagi akeh dikarepake yaiku tisu kesehatan sing bisa dimangerteni, kanthi praktik desinfeksi sing ditingkatake minangka alat penting kanggo ngalahake Covid-19 saiki lan mbesuk.
Panjaluk

Sanajan panjaluk terus tuwuh, pasar kudu nanggepi tekanan liyane, sing dipimpin panjaluk tisu sing luwih gampang disiram. Prioritas penghapusan tatanan dening Petunjuk Plastik panggunaan EU nggawe stimulasi R&D kanthi cepet dadi bahan anyar, kalebu:

Wetlaid hidrentang nganggo serat selulosa sing digawe manungsa luwih dawa

Pengikat selulosa karboxymethyl modified kanggo airlaid

Biopolimer Polyhydroxyalkanoate (PHA) kanggo Coform lan spunlace.

Prospek pasar kanggo kabeh tisu non tenunan ditliti kanthi ahli lan diitung ing panelitian paling anyar Smithers. Iki kalebu pamisahan pasar forensik luwih saka materi nonwoven, proses pambentuk web, lan pasar geografis; kanthi set data lengkap kanthi data bersejarah lan ramalan kanggo 2015-2025.


Wektu kiriman: Jan-20-2021